Archive for the 'AA' Category

Still …

Still here … still generally happy, and still with my insistent mood swing. And i found this old time favourite never fails to soothe my occasionally-bad temper. Oh, and i love this version sung by X-Factor’s Matt Cardle as well. cheers!

a thought from my restless mind

Warn you that this post is a bit unusual. Just like me recently who somehow have been slightly out of characters. So you’d better ignore it. Or read it and then forget it as it’s just a random thought from my restless mind. If there’s one thing i could be proud of myself, it would be my ability to control myself.
Read more…

yeah i know i’ve been neglecting this blog for quite some time. I have at least 3 unfinished drafts. God knows when i will finally post them.  

[The Home] Housewarming Lunch

Ya, i decided to skip the renovation process pictures. At least for the time being. So … After moving in for 5 months, i finally invited some of our good friends to come and have lunch together on 30 nov. Here’s pictures from that day : We read somewhere that when you invite family and/or friends for housewarming party, do
Read more…

HELLO

Uwooooo … WHoaa … It’s been 6 months since my last update. Keeping my renovation journey updated was in fact seriously not an easy job. Man, was it exhausted!! Mentally, emotionally, and financially. I lost almost 2 kilos of my weight during the one month renovation & house moving.  Oh no worries btw I’ve gained it back. Fat and me,
Read more…

A P R I L

Idihhh …. Malah absen nulis pas di bulan spesial! Postingan ini telatnya sampai 2 minggu pula! April is always special for both of us having birthday in this month. What made it even more special this year, starting on 10 april … we officially own the house! Wiiiiiiiiii …. 🙂 On Getting Older Pas toto ulang tahun, enggak ada acara
Read more…

[The Home] Self Reminder

Kalau ada satu hal yang gue dan toto, tandeman, bisa sangat impulsif dan bersama-sama membuat lobang besar di keuangan kita, itu bisa dipastikan urusan tentang rumah, khususnya renovasi. Preambule dulu ya. Semenjak kita masih tinggal di KL, toto itu udah rutin beli majalah home & decor singapur. Karena saat itu malaysia engga punya versi lokalnya, dan kebetulan gaya hidup tinggal
Read more…

[The Home] HDB First Appointment

So, we’ve done our first appointment with HDB about 2 weeks ago, on february 20. We met lyna-our beloved agent, and the seller ( plus their agent) at HDB hub toa payoh. The process was rather quick, only about 30 minutes. After that, we went to our lawyer’s office in the same building, and spent about 45 minutes there. Well,
Read more…

[The Home] Wall Paint Colors

Miss ribet, yang terlalu banyak pertimbangan, lagi bingung masalah si calon rumah. Padahal 1st appointment sama HDB aja belum, padahal baru bisa renovasi rumah sekitar 4 bulan lagi, tapi udah bingung tentang warna cat tembok untuk common area (living and dining room). Kok common area doang? Yang lain tinggal ngikutin aja sih. Kan big canvas-nya living room+dining room, jadi itu
Read more…

Hello, 2013!

Super. Excited. To. Welcome. 2013. Insya Allah, kalau semuanya berjalan sesuai rencana, akan baaanyaak hal menyenangkan yang kita tunggu-tunggu di tahun 2013. Tapi tentu sajaaaa …kita berdua harus melewati bulan-bulan penuh pengiritan dulu karena sungguh belum lega rasanya kalau seluruh transaksi pembayaran DP rumah, COV, dan tetek bengek lainnya belum selesai. Belum lagi terus kita harus renovasi rumah dan beli
Read more…