Archive for the 'today’s babbling' Category

[The Home] random thought.

Lagi nungguin tukang servis AC bersih-bersih, dan tetiba kepikiran salah satu posisi AC di rumah baru. Di atas TV, dan TVnya model yang ditempel di feature wall. Ngok. Cemana entar dibersihinnya ya?

midnight thought

Is it may already? Wow… i suppose i have to text my property agent and tell her that we’re going to renew the house contract for one more year (insya Allah :)), soon. I’ve told her the other day, around 3 months ago, but by law, we have to officially inform the landlord side about this, two months before the
Read more…

today’s babbling

Tadi abis pilates, pulang ke rumah jalan kaki (deket kok, 1.5 km) bareng kenalan di kelas, orang indo juga. Jangan tanya siapa namanya, lupa :D. Padahal kayaknya udah 2x kenalan deh. Sekitar 10-15 menit perjalanan, kita sempat ngobrol-ngobrol. Diawali pertanyaan standard, “udah lama di punggol?” dan “sejak kapan pindah ke singapur?”. Rupanya dese udah lama juga di sini, 13 tahun!
Read more…

today’s babbling

so productive today!! Pagi-pagi udah keluar rumah jam 11 kurang. Niatnya sih jam 10, tapi gimana dong ujan mayan gede dari subuh bikin malessss banget keluar rumah. Tapi kan harus ambil the blue IC di ICA lavender. Udah gitu, bodohnya pun, gue ke lavender pake terus ke outram park terus ganti line ijo, dimana dari outram ke lavender jauhnya 5-6
Read more…

today’s babbling

I have only two weeks and so to think what cake to bake for his birthday, and what to give as gift. Okay, gift is easier because some options has been wandering around my head since…well, i don’t know. And for the reason i know he follows my posterous, so big chance he’ll read this post, let me keep those
Read more…

today’s babbling

This whole rainbow cake/cupcake frenzy makes me want to try to bake one. Errrr thanks to my twitter timeline! I’ll probably try the cupcake version first as i assume it takes less fuss. Tapi…tapi…aku lagi dieeeeettt! Zzzzzzz