Home » Highlights of 2012 Jakarta Trip

Highlights of 2012 Jakarta Trip

Hi! We just got back from jakarta. As i told earlier on previous post, this visit to jakarta was particularly dedicated to my BIL ( hubby’s little brother) who would get married on oct 28. But we’re apparently really lucky that around 3 weeks before jakarta trip, we got buyer for our land in BSD and things had been prepared perfectly by the agent ( and my beloved little brother) to get settled when we’re in jakarta. Alhamdulillah, sekali merengkuh dayung, 2-3 pulau terlampaui! πŸ™‚ hihihihi

So these are the highlights of our 2012 pulang kampung trip πŸ™‚

1. The land was sold. Thank God.

2. The wedding party went smoothly.

3. I managed to get a brief visit to female daily headquarter in kemang. Lovely!

4. I ATE A LOT.

5. During the 7 nights 8 days in jakarta, i visited alfons 4 times ( 2 out of 4, i did it with hubby)! Biar puas hidupnya karena setahun lebih enggak kena perawatan salon.

6. A meet up with fabulous FDers in mamacita senayan city. Thank you ladies! And especially my dearest nopai and amal who spent the whole day with me. πŸ™‚

7. As i expected, the first time my MIL saw me when we arrived, she said ” rika gemukan ya …”. Oh well, i guess she always compare me with my 27 y.o self. Good thing is, someone had been said “gemukan” more often than me. HA-HA! πŸ˜€

8. A prayer is a prayer. Even for the unimportant little things. It’s heard! Alhamdulillah ya … saya beneran enggak usah ngerasain mati lampu dan jalanan macet parah. Sekali lagi …. alhamduuuuu … lillahhh! Ada sih sekali pas pulang dari rumah nopai pas malam idul adha. Karet tengsin ke condet ditempuh dalam waktu 1.5 jam lebih. Macettt edan mulai semanggi sampai cawang karena antrian kendaraan yang mengarah ke bogor dan bandung. But i kinda enjoyed it. Habis hari itu sudah dikasih kemudahan mulai dari condet – BSD – PIM – kemang – plaza indonesia, masa tinggal pulang ke rumah, enggak ada yang diburu-buru, dikasih macet 1.5 jam aja ngeluh? Nanti dikutuk dewa macet! Afterall, it’s not something i experience everyday, right? πŸ™‚

9. I bought 3 pairs of flats on super good deal :D. Well, i think i now have enough flats for a year ( considering that i am not a shoe person).

This trip was so packed with things that needed to be done, therefore many should be passed and waited for the next visit. Like, i didn’t have time to enjoy spa, facial treatment, and meeting some friends. Boro boro deh sempat ke itc ambasador atau mangdu, makan martabak aja lupaaaaaa! :(.Β Sempat sih kepikir mau extend, tapi kan enggak mungkin juga karena kita mau nonton david foster and friends concert hari sabtu di singapur. Lagian, suami enggak mau juga sih extend, katanya capek dan boros kalau kelamaan di jakarta. Iya sih, i second that :).

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Highlights of 2012 Jakarta Trip”

  1. tje2p says:

    dan ingetnya belum makan martabak pas liat postingan gue yak? hihihi lupa yg lupa baget ya bok…
    dan gue gak ikut lagi ketemuan lo di sency, liat foto meet up di path, lupa juga postingan sapa, tapi pas mau komen keburu ngapain gitu trus lupa, kayanya kita mesti minum ginko biloba biar fokus dan selalu ingat πŸ˜†

  2. fisgz says:

    Ah, aku suka makeup-nya..BIG(ger) eyes with falsie on *wink-wink*
    love it! pretty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *