a thought from my restless mind

Warn you that this post is a bit unusual. Just like me recently who somehow have been slightly out of characters. So you’d better ignore it. Or read it and then forget it as it’s just a random thought from my restless mind. If there’s one thing i could be proud of myself, it would be my ability to control myself.
Read more…

yeah i know i’ve been neglecting this blog for quite some time. I have at least 3 unfinished drafts. God knows when i will finally post them.  

[The Home] Housewarming Lunch

Ya, i decided to skip the renovation process pictures. At least for the time being. So … After moving in for 5 months, i finally invited some of our good friends to come and have lunch together on 30 nov. Here’s pictures from that day : We read somewhere that when you invite family and/or friends for housewarming party, do
Read more…

HELLO

Uwooooo … WHoaa … It’s been 6 months since my last update. Keeping my renovation journey updated was in fact seriously not an easy job. Man, was it exhausted!! Mentally, emotionally, and financially. I lost almost 2 kilos of my weight during the one month renovation & house moving.  Oh no worries btw I’ve gained it back. Fat and me,
Read more…

[The Home] A Week Before Renovation

Hewooooo … Selamat datang Juni! 🙂 Hiyaaa … tinggal beberapa hari lagi nih kita mau serah terima kunci sama si seller. Akhirnya ya! Flash back ke bulan desember pas kita tanda tangan Option To Purchase dan submit ke HDB, rasanya membayangkan harus nunggu sampai bulan juni tuh lamaaaaaa banget! Ya emang lama sih hahahha … waktu mulai terasa cepat itu
Read more…

[The Home] Bathroom’s Tiles Shopping

Nahhhh … kalau urusan milih tile atau ubin ini lebih less ribet deh daripada milih warna cat tembok :). Jadi, hari minggu kemarin, sehabis site visit ke proyeknya temen M yang di deket rumah, kita bertiga pergi ke toko ubin di balestier road. Di sepanjang balestier road ini banyaaaaaak banget toko toko untuk urusan rumah. Sesampainya di sana, kita disambut
Read more…

[The Home] Choosing Wall Paint Colors

Ngaku deh kalau gue itu fussy banget buat urusan yang sepele. Jadi masalah yang buat kebanyakan orang bisa diputuskan dengan cap cip cup pisang rebus atau hitung kancing, di gue itu bisa 7 hari 7 malam mikir engga beres-beres. Literally loh ini 7 hari 7 malam. Sabtu 2 minggu lalu, kita ketemu mariani buat milih warna cat tembok. Dia bawa
Read more…

[The Home] Renovation Update

Engga berasa yah, udah kurang dari satu bulan lagi looooh kita bakal mulai renovasi. 🙂 Ada beberapa progrès nih dari updetan terakhir. Pertama, kita menunda renovasi dapur dan seperti rencana awal, kita insya Allah bakal melakukan renovasi dalam 2 tahap. Ya namapun uang pas-pasan dan berusaha idealis engga mau ambil renovation loan, jadi apa boleh buat kudu agak engga nyaman
Read more…

A P R I L

Idihhh …. Malah absen nulis pas di bulan spesial! Postingan ini telatnya sampai 2 minggu pula! April is always special for both of us having birthday in this month. What made it even more special this year, starting on 10 april … we officially own the house! Wiiiiiiiiii …. 🙂 On Getting Older Pas toto ulang tahun, enggak ada acara
Read more…

[The Home] random thought.

Lagi nungguin tukang servis AC bersih-bersih, dan tetiba kepikiran salah satu posisi AC di rumah baru. Di atas TV, dan TVnya model yang ditempel di feature wall. Ngok. Cemana entar dibersihinnya ya?